Wereldreiziger
Burak Kaya

burak-header-3

Champions League op de Odfjell desk

 

Alweer 4 jaar is Burak Kaya (28 jaar) in dienst bij Euro Nordic Logistics. Deze sportieve, hardwerkende en reislustige collega werkt binnen het Odfjell team. Als Tank Operator is Burak -medeverantwoordelijk voor het Noorse Odfjell: een Noorse rederij actief met een grote vloot chemicaliëntankers in het overslaan van chemische producten. Maak kennis met Burak en leer hoe hij omgaat met grote boten en soms nog grotere uitdagingen!

“Als ik kijk naar mijn dagdagelijkse werk kan ik wel stellen dat wij met Odfjell écht Champions League voetbal spelen. Uiteraard heb ik een aantal ‘transfers’ moeten maken voordat ik op dit niveau kon acteren. Na mijn studie ‘Manager Havenlogistiek’ aan het STC ben ik in 2016 aan de slag gegaan bij Vertom Agencies. Na bijna twee jaar wilde ik graag een volgende stap maken, en daar gaf Euro Nordic gehoor aan. De doorgroeimogelijkheden, het uitdagende werk op de tanker afdeling en de sfeer was voor mij doorslaggevend”.

Sinds een half jaar is Burak actief op de Odfjell desk. Een grote klant die veel aandacht behoeft. “Wat mijn werk uitdagend maakt is eigenlijk de complexiteit van het vak. Het is zeer afwisselend en alles moet op elkaar afgestemd zijn. Van stuwageplan tot het contact met de kapitein; het moet kloppen en dat precies maakt mijn werk tof!”

“We zijn met enthousiaste jonge honden en ervaren rotten een zeer sterk team wat goed op elkaar kan bouwen. Als het moeilijk wordt, staan we er voor elkaar en dat is voor young professionals ideaal om te leren en te groeien” voegt Burak toe. Naast een drukke baan, reist Burak graag naar onbekende plekken in de wereld. Zo is hij vorig jaar naar Marokko geweest en zou hij graag nog naar Colombia willen afreizen. Zijn droomreis zou zijn naar Japan.

 


“Mocht je na het lezen van mijn verhaal meer willen weten hoe het is om op Champions League niveau te werken, stuur mij dan gerust een bericht. Neem anders contact op met mijn collega op met onze HR-Manager Irene Pijper-Robbemond over de mogelijkheden binnen onze toffe organisatie”, besluit Burak.

burak-contact

Meer weten? Neem contact met mij op!

Burak Kaya

Telephone: +31 180 441185
Email: burak.kaya@euronordic.nl

© 2022 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement