Watersporter
pur sang

image005

Navigeren en koers bepalen


Als inwoner van het prachtige Oostvoorne heeft Wessel Tobé (24 jaar) bijna vanzelfsprekend een voorliefde voor alles wat zich voortbeweegt op het water. Als Deepsea Operator voelt hij zich als een vis in het water binnen het Euro Nordic Logistics team. Maak kennis met deze watersporter pur sang.

Sinds 2019 is Wessel in dienst bij Euro Nordic Logistics. Als Deep Sea Operator houdt hij zich dagelijks bezig met het begeleiden en optimaliseren van port calls voor Odfjell: een Noorse rederij actief met een grote vloot chemicaliëntankers in het overslaan van chemische producten. In de afgelopen jaren heeft Wessel zich sterk kunnen ontwikkelen.

“Na stages bij Agility en S5 kon ik mij aansluiten als Trainee bij Euro Nordic Logistics. Een kans die ik niet kon laten lopen, want Euro Nordic staat in de markt bekend als een goed werkgever én logistiek dienstverlener. Je wordt hier echt beloond naar werken en de sfeer is hier zeer prettig” vertelt Wessel enthousiast.

“Naast werk bevind ik mij graag op het water. Ik ben vrij lang actief geweest in de klasse Laser Radial - een eenmans zwaardboot – een zeildiscipline beoefend tijdens de laatste Olympische Spelen. Verder hou ik mij graag bezig met kitesurfen. Uiteraard zijn er overeenkomsten met mijn werk en deze sporten. Het zo min mogelijk fouten maken in plaats van alles zo goed mogelijk proberen te doen. Navigeren en koers bepalen, en deze uiteindelijk vasthouden. Daar gaat het om. Een port call moet zo soepel mogelijk gaan voor onze klanten. Iedere dag is het een puzzel om alles zo efficiënt mogelijk te doen. Daar krijg ik energie van!”, deelt Wessel.

 

Opzoek naar een stage of een toffe uitdaging?
“Mocht je momenteel een studie volgen op het STC en je weet niet precies wat je wil gaan doen, oriënteer je dan bij ons voor een stage. Je leert alle disciplines binnen Euro Nordic Logistics; van warehousing, container lijndiensten, de kapiteinskamer tot bevrachting. Neem anders contact op met mijn collega Irene Pijper-Robbemond (HR-Manager) over de mogelijkheden binnen onze toffe organisatie of bekijk de openstaande vacatures”, besluit Wessel.

wessel-contact-2

Meer weten?

Wessel Tobé

Telephone: +31 180 441196
Email: wessel.tobe@euronordic.nl

© 2022 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement