Foto 20-1

Vacature Deepsea Operator Chemie

Ben jij op zoek naar de juiste chemie? En is de haven jouw ‘natural playground’? Lees dan snel verder. Euro Nordic Logistics is op zoek naar een enthousiaste Deepsea Operator Chemie met enige ervaring binnen de (Rotterdamse) haven.  

Binnen deze rol word je opgeleid om zelfstandig chemietankers te behandelen voor een groot aantal gerenommeerde reders. Deze baan is zeer afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Zo werk je in teamverband aan het zo veilig en efficiënt dirigeren van verschillende chemietankers door de Nederlandse (zee)havens.

Naast alle dagelijkse werkzaamheden is er ook voldoende ruimte voor je hobbies en interesses. Bij Euro Nordic sta jij centraal! Zo zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan interne en externe cursussen.

Ben jij die ‘smooth’ operator met al enige ervaring als waterklerk of ship operator? En gaat jouw hart sneller kloppen van haven, transport & logistiek? Dan komen we graag met je in contact voor een kennismakingsgesprek!

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging binnen een groeiende internationale onderneming.
  • Gezellige collega’s, fijne werkomgeving en een informeel team.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en een premievrij pensioen.
  • Een goede onregelmatigheidstoeslag (ORT).
  • Een werkgever die in je investeert. Zo krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen aan de hand van leuke cursussen.


Aan de slag bij Euro Nordic

Mocht je ons niet kennen, lees dan hieronder snel verder. Of bekijk onze bedrijfsfilm! Sinds 1999 is Euro Nordic specialist in lading van en naar Scandinavië. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam binnen de (haven)logistiek in Nederland en bieden wij vanuit ons hoofdkantoor in Ridderkerk diverse supply chain services aan. Of het nu gaat om zeevracht, luchtvracht, warehousing, scheepagentuur of het aanbieden van value added services: We get things done.

 

Interesse? We maken graag kennis met je!
Stuur jouw motivatie voorzien van een CV via onderstaand formulier naar ons toe. Wil je het liever sturen per post? Dat kan! Deze kan je sturen naar Euro Nordic Logistics B.V, t.a.v. Andre Schravesande, Postbus 9237, 3007 AE Rotterdam.

Andre Schravesande

Contact

André Schravesande

Telephone: +31 180 441127
Email: andre.schravesande@euronordic.nl

© 2023 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement