Euro-nordic-contact

‘Geen vijven en zessen binnen Euro Nordic’

Het is maandagochtend en de werkweek van Susanne Hoogerbrugge en Miriam Blankenstein start met cijfers, veel cijfers. Misschien voor velen niet de meest ideale manier om de werkdag te starten, maar wel voor Susanne en Miriam. Samen hebben ze meer dan 20 jaar Euro Nordic ervaring. We gingen in gesprek met hen en zij vertelden in geuren en kleuren over het werk bij de logistiek dienstverlener.

De door de wol geverfde collega’s zijn werkzaam binnen het Finance team en medeverantwoordelijk voor de administratie binnen Euro Nordic. Susanne legt aan: “Ik ben in 2008 vanuit de advocatuur gestart bij het toen nog kleine Euro Nordic team. Toen was ik voornamelijk bezig met de crediteurenadministratie, maar tegenwoordig is mijn takenpakket veelomvattender. Zo heb ik klantcontact, controleer ik factuurstromen en verzorg ik onder andere de BTW aangiftes". 

Miriam is al op jonge leeftijd besmet geraakt met het havenvirus. Zij heeft al verschillende (financiële) functies bekleed bij onder andere Jordex, BP Lubricants en P&O Ferries. Binnen Euro Nordic kan zij zich nu verder doorontwikkelen als allround financieel professional. Miriam beaamt: “Er zijn diverse trainingen die wij kunnen volgen en verder studeren wordt gestimuleerd. Onlangs heb ik nog een cursus boekhouden afgerond.”

Over de mentaliteit binnen Euro Nordic zijn de dames eensgezind. Miriam vertelt: “Werken bij dit bedrijf voelt alsof je samenwerkt met je eigen familie. Er wordt hard gewerkt en er heerst een Rotterdamse mentaliteit: we krijgen echt dingen gedaan met het gehele team.” Susanne vult aan: “Naast de informele sfeer pakken we uit tijdens feestdagen. Onlangs hebben wij ons 20-jarig bestaan uitbundig gevierd en tijdens de dagelijkse werkzaamheden praten we niet alleen over werk, maar ook over alles daarbuiten. Je hebt hier een hechte band met je collega’s.”

Tot slot prijzen Miriam & Susanne de relaxte sfeer binnen het team. “Persoonlijk kan ik mij nog goed de sollicitatiegesprekken herinneren: er was meteen een klik. Mocht je deze klik voelen nadat je dit terugleest, neem dan contact op met onze HR-Manager Irene Pijper-Robbemond over de mogelijkheden binnen Euro Nordic”, besluit Susanne enthousiast.

9cc00184-68d1-46de-8753-d6cab0f03a19

Contact

Susanne Hoogerbrugge & Miriam Blankenstein

Telephone: +31 180 441195
Email: [email protected]

© 2024 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement