Afbeelding1

DCM wordt Multi Cargo Logistics B.V. (MCL)


Recent is de bedrijfsnaam Distribution Center Moerdijk (DCM) gewijzigd in Multi Cargo Logistics B.V. Na een wisseling van directie en verhuizing naar een state-of the art warehouse locatie is het bedrijf een nieuwe koers gaan varen en zijn er reeds een aantal zeer positieve ontwikkelingen gerealiseerd.

Samen met een vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en duidelijke positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om haar toegevoegde waarde voor haar klanten verder te vergroten.

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de nieuwe richting van onze dienstverlening”, aldus directeur Ronald Hompus. “Wij hebben bewust gekozen om ook op een nieuwe locatie van start te gaan. Dit vanwege de strategische ligging en optimale logistieke mogelijkheden. De locatie is daarnaast ook afgestemd op alle huidige en toekomstige klantwensen en regelgeving. Wij kunnen nu efficiënter gebruik maken van de opslag voorzieningen, traceability van producten en in-house ompakruimte met alle weegfaciliteiten”.

Kees-Groeneveld

Contact

Kees Groeneveld

Telephone: +31 180 441195
Email: [email protected]

© 2024 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement