About-EuroNordic-Ridderkerk-Antwerpen

Het geeft echt flair aan mijn werk als ik naar de Botlek rij om aan boord 

 

Van harte welkom, nieuwe collega’s Hans de Jong & Leonard ’t Hart bij Euro Nordic Logistics. Maak hieronder kennis met beiden heren.

Hans is ‘not the new kid on the block’ binnen het team van Euro Nordic. Tussen 2015 en 2017 was hij werkzaam als Junior Operator. In hetzelfde jaar besloot Hans om de studie Logistics Engineering te volgen aan de Hogeschool Rotterdam. Na een periode bij Stolt Tankers en Viterra, besloot hij om terug te keren op het vertrouwde nest.

Wat Hans mooi vindt aan het vak? Alle dynamiek, de kapiteinskamer binnen Euro Nordic en het ervoor te zorgen dat iedere port call zo soepel mogelijk verloopt. Het zo nu en dan bezoeken van schepen laat zijn hart sneller kloppen. “Het geeft echt flair aan mijn werk als ik naar de Botlek rij om aan boord te gaan en alles van a tot z te regelen”, aldus Hans.

Leo is sinds 1 juni werkzaam binnen onze afdeling Liner Services. Met zijn jarenlange ervaring binnen de container logistiek is hij een waardevolle toevoeging aan het team. Hier houdt hij zich bezig met de export van containers richting Noorwegen. Door nauw samen te werken met al onze partners in de supply chain en collega’s , zorgt hij ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd voor onze klanten. “Het team is fijn, de uitdagingen binnen het werk zijn gaaf en Euro Nordic is een prettige werkgever”, besluit Leo.

Namens het gehele Euro Nordic Logistics team veel succes, Hans & Leonard!

Op zoek naar een toffe baan?

Neem contact op met Irene Pijper-Robbemond (HR-Manager) over de mogelijkheden binnen onze toffe organisatie of bekijk de openstaande vacatures.

irene-pijper-robbemond-1.480x0-1

Contact

Irene Pijper-Robbemond

Telephone: +31 180 441127
Email: [email protected]

© 2024 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement