1675335393566

Welkom Kim en Esmee op de kapiteinskamer

 

Afgelopen week hebben wij bij Euro Nordic Logistics Kim uit de Bosch en Esmee Horstink mogen verwelkomen als stagiaires op onze kapiteinskamer. Beide havendames zijn bezig met hun laatste jaar aan de STC Group en Hogeschool Rotterdam. We vroegen Kim en Esmee waarom de keuze is gevallen op Euro Nordic Logistics.

Kim vertelt enthousiast: “Eind januari ben ik gestart bij Euro Nordic als stagiaire op de Kapiteinskamer. Als waterklerk bezoek je schepen, kom je op diverse plekken binnen de Rotterdamse haven en zijn je dagen erg afwisselend. Hierdoor kom je in aanraking met zoveel gave werkzaamheden.

 

Esmee vult Kim aan: “Doordat de werkzaamheden zowel binnen alsook buiten plaatsvinden kom je in contact met heel veel verschillende partijen. Dit werk past daarom ontzettend goed bij mij, ik leer graag nieuwe dingen. Hierdoor verveel ik mij nooit.”Naast deze “vuurdoop” sloten Kim en Esmee zich aan met andere collega’s van onze kapiteinskamer bij de HCC Workshop (Dag van de scheepsagent) georganiseerd door de Vereniging van Rotterdamse Cargadoors (VRC). Hier werden onderwerpen zoals digitalisering en het uitwisselen van kennis van het cargadoorsvak besproken. “Een toffe start van onze stages”, aldus beide dames.

Na het afronden van hun opleiding willen Kim en Esmee graag aan de slag als waterklerk. Namens het gehele Euro Nordic team, heel veel succes met jullie stage.


Ook stage lopen bij Euro Nordic?
Neem dan contact op met Miriam of Irene via [email protected].

Irene Pijper-Robbemond-1

Contact

Irene Pijper-Robbemond

Telephone: +31 180 441127
Email: [email protected]

© 2024 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement