Vacatures-Euro-Nordic

Werken in de allerhoogste versnelling

Een uitdaging uit de weg gaan, staat niet in het woordenboek van Lan Dinh (35 jaar). Als business controller is zij met name bezig met het optimaliseren van financiële processen. Sinds de zomer van 2018 is Lan vol goede moed gestart in haar nieuwe functie.

Lan vertelt vol passie over haar werkzaamheden: “Dagelijks stort ik mij op de performance van de diverse bedrijven. Denk hierbij niet alleen aan processen binnen onze boekhouding. Ik lever daarnaast ook een bijdrage aan digitaliseringprojecten waarbij data-uitwisseling tussen de partijen in de supply chain centraal staat. Binnen Euro Nordic werken wij samen met diverse softwareleveranciers en supply chain partners. In feite van fabriek tot warehouse. Met als doel om onder andere de data-uitwisseling efficiënter te laten verlopen.”

Lan is niet uitgeleerd en krijgt ook de kans om zich verder te ontwikkelen. Op de vraag hoe het leerhuis eruitziet binnen Euro Nordic antwoordt zij duidelijk: “Maak je wensen bespreekbaar en dan zijn er legio kansen. Als Young Professional heb ik de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen. Je ziet dus echt dat Euro Nordic wil investeren in haar medewerkers. Dit waardeer ik enorm. We zijn immers werkzaam in een tak van sport die 24/7 doorgaat.”

Tot slot vult Lan aan: “Als we zakelijk succes behalen, vieren we dat samen met onze collega’s. In 2019 bestond Euro Nordic 20 jaar en hebben we er met het hele team een gezellige dag van gemaakt! En verjaardagen, die worden altijd best goed gevierd ;)!.”

 

Lan-Dinh

Contact

Lan Dinh

Telephone: + 31 180 44 11 44
Email: [email protected]

© 2024 Eurnordic b.v. | Conditions | Disclaimer | Cookie Policy | Privacy Statement